Yeni milletvekillerine kutlama

Abone ol

Milletvekillerine, kutlama mesajı, çok sayıda çiçek ve çikolata gönderiliyor.

23. Dönem Parlamentosunda hafta sonu yemin ederek görevlerine başlayan milletvekillerine, kutlama mesajı, çok sayıda çiçek ve çikolata gönderiliyor.

Halkla İlişkiler binalarındaki odalarına yerleşen yeni seçilen milletvekilleri, daha Meclise ''alışamadan'' ziyaretçi akınına uğramaya başladı.

Milletvekillerine tebrik için gönderilen çiçek sayısı, MHP'nin, 23. Dönem'in ilk grup toplantısını yapmasıyla arttı. Eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ile damadı, MHP Bursa Milletvekili Hamit Homriş de bugün çiçek alan milletvekilleri arasında yer aldı.

Milletvekillerine, kutlama için çiçekten sonra, en çok çikolata ve tatlı gönderiliyor. Ziyaretçilerine bu tatlılardan ikram eden milletvekilleri,gönderilen mesajlara ''teşekkür mesajı'' ile yanıt veriyor.

Bu arada, Halkla İlişkiler Binasındaki bankolara ve odalara, yeni seçilen milletvekillerinin isimleri yazılmaya başlandı.

Geçmiş dönemlerde seçilen milletvekilleri, yeni gelenlere Meclis hakkında bilgi verirken, bazı milletvekilleri ise odalarının küçük olmasından yakındı.

Günün Önemli Haberleri