Yeni Ardalar yolda

Abone ol

Galatasaray'ın genç teknik direktörü Michael Skibbe, Sarı- Kırmızılı takıma yeni yetenekler kazandırmakta kararlı.

Millilerden yoksun yapılan çalışmalar genç Aslanlar’ın yıldızını parlattı. Skibbe, Yaser, Ferdi, Aydın ve Almanya'ya götüreceği İrfan-Semih ikilisinin takımda yer bulmalarının sürpriz olmayacağını söylüyor.

Her fırsatta bu düşüncesini yöneticilerle de paylaşan ve "Aramızda çok yetenekli gençler var" diyen Skibbe, "Sadece yetişkin ve tecrübeli oyuncular değil, gelecek vaat eden gençlerin de olması büyük bir avantaj" sözleriyle umut dağıtıyor.

AYDIN’A ÖZEL ÖVGÜ

Kartalspor'dan alınan Yaser, Rizespor'dan transfer edilen Ferdi ile birlikte İrfan ve Semih'in performanslarını öven Skibbe, Aydın'a ise toz kondurmuyor. Alman teknik adam, gençlerle Almanya kampında özel ilgileneceğini ve hazırlık maçlarında zaman zaman kötü de oynasalar şans vermeyi sürdüreceğini belirtiyor.

YÖNETİM DE RAHATLADI

Sarı-Kırmızılı yönetim ise Alman hocanın bu düşüncesi ile oldukça rahatladı. "Yeni Ardalar yolda. Galatasaray 2000'li yıllar öncesinde yakaladığı yerli futbolcu jeneresyonunun bir başkasına tekrar sahip. Bu da bizi gelecek adına umutlandırıyor" şeklinde konuşuyorlar.

Günün Önemli Haberleri