Yazarlar hangi yazarları okuyor?

Abone ol

Aktüel Dergisi son sayısında ilginç bir araştırmaya yer verdi. Dergi, köşe yazarlarına "En çok hangi yazarı okuyorsunuz?" diye sorunca ortaya ilginç bir tablo çıktı.

Aktüel son sayısında köşe yazarlarına 'En çok hangi köşe yazarlarını okuyorsunuz' diye sordu. Haşmet Babaoğlu'ndan Ahmet Hakan'a, Güneri Civaoğlu'ndan Hakkı Devrim'e 14 köşe yazarı en beğendikleri yazarları açıkladılar. İşte Fehmi Koru'nun 'uzak ara' yaptığı liste...

Haşmet Babaoğlu (Vatan) Her sabah ilk önce Hıncal Uluç ve fatih Altaylı. Sonra Ertuğrul Özkök'ten Fehmi Koru'ya, Umur Talu'dan Ahmet Kekeç'e geniş bir yelpazeyi hoşlanarak tarar, okurum. Fehmi Koru'yu ayrı bir hayranlıkla izliyorum. Çetin Altan, Engin Ardıç... Perihan Mağden'i çok arıyorum. Daha çok eklerde boy gösterenler de var: Ayşe ÇÖzyılmazel, Tuba Akyol, Kanat Atkaya, Nur Çintay gibi...

Ahmet Hakan (Hürriyet) Engin Ardıç, Fehmi Koru, Ertuğrul Özkök, Mehmet Barlas, Ahmet Kekeç, Mansur Forutan, Hıncal Uluç.

Melih Aşık (Milliyet) Cüneyt Arcayürek

Ali Sirmen (Cumhuriyet) En başta İlhan Selçuk ve Çatin Altan. Ahmet Taşgetiren, Abdurahman Dilipak, Oktay Akbal, Mümtaz Soysal, Ertuğrul Özkök, Oktay Ekşi, Melih Aşık, Mehmet Barlas, Sami Kohen, Güngör Uras.

Nuray Mert (Radikal) Hasan Cemal, Fehmi Koru, Cengiz Çandar, Yasemin Çongar, Mansur Forutan, Umur Talu, Derya Sazak, Nihal Bengisu, İbrahim Karagül.

Oktay Akbal (Cumhuriyet) Bekir Coşkun, Emin Çölaşan, Özdemir İnce, Yalçın Bayer, Güngör Uras, Melih Aşık, Mine Kırıkkanat, Gündüz Aktan, Necati Doğru, Yiğit Bulut.

Deniz Gökçe (Akşam) Uğur Gürses ve Yiğiter Uluğ.

İlker Sarıer (Sabah) Çetin Altan bir numaralı yazarımdır.

Güneri Civaoğlu (Milliyet) Erdal Şafak, Güngör Mengii Ertuğrul Özkök, Fehmi Koru, Mustafa Balbay, Taha Akyol.

Ömer Lütfi Mete (Sabah) Umur Talu dışında tutarlı bulduğum kimse yok.

Hakkı Devrim (Radikal) Perihan Mağden, Çetin Altan... En çok da Piyale Madra'ya bakıyorum.

Yavuz Donat (Sabah) Güngör Uras

Abdurrahman Dilipak (Vakit) Ahmet Altan

Etyen Mahçupyan (Radikal) Ali Bayramoğlu, Kürşat Bumin, Murat Belge, Erdal Güven, Ahmet Turan Alkan, Şahin Alpay.

Yazarların Top 5'i

1- Fehmi Koru-Taha Kıvanç

2- Çetin Altan

3- Ertuğrul Özkök

4- Umur Talu

5- Engin Ardıç, Melih Aşık, Güngör Mengi, Mehmet Barlas, Hıncal Uluç

Günün Önemli Haberleri