Yayıncıların amacı federasyon

Abone ol

Tüm radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği genel kurulu yapıldı. Amaç federasyon...

Türkiye’de yayın yapan radyo ve televizyonların sahipleri, yönetici veya çalışanlarının üye olduğu Tüm Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (TÜRYAD) 4. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı.

TÜRYAD 4. Olağan Genel Kurulu toplantısında Başkan Turgay Yıldırım’ın faaliyet raporu onaylandı. TÜRYAD taze kan ile yeni bir yönetimle yoluna devam kararı aldı.

4. Olağan Genel Kurul toplantısından sonra oluşan yeni yönetim TÜRYAD Başkanlığına Adnan Yüce (İmaj Radyo Yönetim Kurulu Başkanı), Başkan Yardımcılığına Kemal Şahin (Radyo Hedef Yönetim Kurulu Başkanı), Genel Sekreterliğe Erkan Tan (Spiker, TV 8 Ankara Program Müdürü) , Sayman Üyeliğe Şener Yurdagül ( Radyo Soğuksu Genel Koordinatörü) seçildi.

Denetim Kurulu ise şöyle oluştu; Murat Erdoğan (Ses Radyo), Mehmet Emin Genç (Arifan Radyo Genel Yayın Yönetmeni), Fehmi Yılmaz (Kurucu Üye)

Genel Kurul delegelerine teşekkür ederek yeni yönetimin gösterilen güvene layık olmaya çalışacağını belirten Adnan Yüce şöyle konuştu:

‘TÜRYAD Sektörün en eski kurumlarından birisidir. Yayıncılar arasındaki bütünlüğü, birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağız. Diğer yandan da radyoculuk, televizyonculuk, gazetecilik, muhabirlik, program yapımcılığı, teknisyenlik gibi mesleklerde uzmanlaşma alanları ile ilgili eğitim çalışmaları yapacağız. Bunun için de Federasyon çalışmalarına hız verdik. İlk işimiz TOBB, TESK gibi konfederasyonlara dahil olarak yada kendimiz bu tür yapılar kurarak KOBİ ve Teşvik indirimlerinden yararlanmak olacaktır. Sektörün işsizlik, yatırım sorunlarına çözüm arayacağız, çalışanların sosyal güvenlik hakları ile ilgili ilerlemeler sağlamaya çalışacağız.’






Günün Önemli Haberleri