Yaygaracılara geçmiş olsun

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım askerlik yaptı mı yapmadı mı? Koparılan gürültünün nedeni bu sayılar olmasın..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın askerliği gündemde. Yaptı mı yapmadı mı? Milli Savunma Bakanlığı net bir açıklama yapmadı. Sabah yazarı Hıncal Uluç, Yıldırım'ın askerliğini dün de sormuştu.

Uluç'a cevap yine kendi gazetesinin yazarı Emre Aköz'den geldi. konusu iki Sabah yazarı arasında polemik konusu oldu. Emre Aköz'e göre Yıldırım askerlik yapmadı. Askerlik yapmayan bir sürü erkek olduğunu yazan Aköz, yaygaranın asıl nedeninin sayılarda gizli olduğunu belirtti.

İşte Aköz'e göre yaygaranın nedeni:

F.Bahçe 2010'a kadar yuvarlak hesap 150 milyon YTL borç ödeyecek. Peki kulübün yine 2010'a kadarki geliri ne kadar olacak? Sıkı durun: 220 milyon YTL!
Yani 70 milyon lira artısı var.
Üstelik bu gelire, mesela Fenerium mağazalarından ya da localardan gelecek paralar dahil değil. Sadece " garanti gelir " 220 milyon YTL.
Askerlik yapmayan Yıldırım, para babalarına avuç açmayacak bir kulüp yarattı. Askerlik yapmayan Yıldırım, ülkenin en güzel stadını inşa etti. Askerlik yapmayan Yıldırım, kulübün faaliyet gösterdiği, masa tenisinden yüzmeye, çeşitli branşlardaki sporcuları adlarıyla bilen belki de tek başkan. Ona ne derseniz deyin, bu gerçekler değişecek mi? Tersine dönecek mi? Hayır.
O halde yaygaracılara geçmiş olsun!

Günün Önemli Haberleri