Yattaradan sonra Risp

Abone ol

Yattara'nın ardından İsveçli oyuncu Fredrik Risp'in de Trabzon'a döneceği açıklandı.

Trabzonspor'da, alacaklarını gerekçe göstererek FIFA'ya başvuru yapan oyunculardan İbrahima Yattara'nın ardından İsveçli oyuncu Fredrik Risp'in de Trabzon'a döneceği açıklandı.
    
Kulüp profesyonel futbol menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara ve Risp'in Trabzonspor'dan bir alacağının bulunmadığını ve FIFA kanalıyla serbest kalmaları gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.
    
Yattara ve Risp konusunda herhangi bir sorunlarının bulunmadığını ifade eden Perekli, ''Risp, kendisi Trabzonspor'a dönmek istediğini söyledi. Yattara da gelecek. Bu 2 futbolcu hafta içinde Trabzon'da olacaklar ve çalışmalara başlayacaklar'' dedi.
    
BREZİLYA SEFERİ
     
Trabzonspor, Brezilya'nın Internacional Kulübü oyuncuları Alex ve Fernando'nun transferlerini olumlu sonuçlandıramadı.
    
Brezilya'da bulunan kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu'nun görüşmelerden olumlu sonuç alamaması nedeniyle bu ülkeden ayrıldığı bildirildi.
    
Yılbaşı tatilinin de araya girmesi nedeniyle ara verilen görüşmelerin ardından, önümüzdeki günlerde bu futbolcularla ilgili yeni görüşmeler yapılabileceği kaydedildi.
    
İLK TRANSFER ONUR
     
Trabzonspor'un dün anlaştığı ve Trabzon'a getirdiği Karşıyaka'nın kalecisi Onur Recep Kıvrak konusunda pürüzlerin giderildiği belirtildi.
    
Bordo-mavili kulübün genç kaleciyle 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Günün Önemli Haberleri