Yattara Trabzonda kalacak

Abone ol

Trabzon'da son dönemde oynadığı futbolla eleştirilen Yattara'nın menejeri siyahi oyuncu takımda takımda kalacak dedi

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın menajeri Adnan Demir, Yattara'nın Trabzonspor'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın hiçbir kulüp ile anlaşmasının söz konusu olmadığını belirterek, ''Yattara'nın Trabzonspor ile 2009 yılına kadar sözleşmesi var. Trabzon'da olmaktan mutlu. Kendisine destek veren Trabzonspor taraftarından, yönetiminden ve camiadan son derece memnun'' dedi.

Yattara'nın Trabzonspor'dan şahsi isteğiyle hiçbir zaman ayrılmayacağını ifade eden Demir, ''2009 yılına kadar Trabzon'da kalacağını ve ondan sonra da Trabzonspor ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacağını söylüyor. Bu düşüncesini yurt dışındaki futbolcu arkadaşlarıyla da paylaşıyor.

Yattara'nın Trabzonspor'da huzursuz olduğuna dair haberler kesinlikle doğru değil'' diye konuştu. Bu sezon Yattara'nın sakatlık dönemi geçirdiğini kaydeden Demir, şunları söyledi: ''Ameliyat da geçirince uzun bir dönem oynayamadı. Şu anda Trabzonspor taraftarının Yattara'ya sabır göstermesi gerekiyor. Yeni iyileşti. Ama tam formuna ulaşmamış durumda. Yattara, eski günlerine daha sağlıklı bir şekilde dönecektir. Sabırlı olunursa eskisi gibi faydalı olacaktır.''

Günün Önemli Haberleri