Yaşar Özü Tuğba yakalattı

Abone ol

Yaşar Öz'ün yakalandığı operasyonun sır perdesi aralanıyor. İşin içinde Tuğba var.

Susurluk davası sanıklarından Yaşar Öz'e yönelik olarak başlatılan operasyonda gözaltına alınan ve Öz'ün sevgilisi olduğu iddia edilen Bengü Karagözler'in, kumarhanelerden sorumlu olduğu belirlendi.

TUĞBA ÖZAY YARDIM İSTEMİŞ!
Öz ve adamlarının, manken Tuğba Özay'ın sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan kurtulmak için yardım istemesinin ardından yakalandığı anlaşıldı.

9 aydır telefonları dinlenen Öz ve adamları, Tuğba Özay'ın sevgilisi Büyükoğlu'ndan kurtulmak için telefon açıp yardım istemesi üzerine harekete geçti.

Özay dinlemeye takılan konuşmasında Öz'e sevgilisinin kendisini rahatsız ettiğini belirterek, "Ondan ayrılırsam bunun bedelini ağır ödeteceğini söylüyor. Sizden yardım istiyorum" dedi.

AKMERKEZ'DE SLAHLI ÇATIŞMA
İddiaya göre bu konuşmadan sonra Öz'ün "sağ kolu" olarak adlandırılan Abdülcabbar Kibaroğlu, bir grup adamla birlikte İstanbul Akmerkez'e giderek Büyükoğlu'nun adamlarıyla silahlı çatışmaya girdi.

Kibaroğlu'nun bacağından yaralandığı çatışmanın ardından Büyükoğlu ve adamları kaçtı.

MOBİLYA MAĞAZASINDA İŞKENCE ODASI
Polis Lara'daki mobilya mağazasının 3'üncü katındaki kaçak kumarhenede de gizli bir işkence odası buldu. Kumar borçlarını ödemeyenlere işkence yapıldığı iddia edilen odanın kapısının yağlıboya tabloyla kamufle edildiği belirtildi.

Günün Önemli Haberleri