Yaşam ikinci şansı vermedi

Abone ol

Turgutlu'da 8 ay önce 3. kattan düşüp ağır yaralanan ve bir aylık tedaviden sonra sağlığına kavuşan minik Batuhan bu sefer direnemedi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçen nisan ayında 2.5 yaşındayken 3. kattan düşerek ağır yaralanan ve bir aylık tedavisinin ardından sağlığına kavuşan çocuk, 8 ay sonra yüksek ateş şikayetiyle yattığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Albayrak Mahallesi Plevne Sokak'ta oturan Emine (28) ve Coşkun (33) Özdemir çiftinin 3.5 yaşındaki oğlu Batuhan Ramazan Özdemir, Nisan ayında 3. kattaki evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralanmış ve bir ay süreyle İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşmuştu.

Küçük Batuhan, 20 gün önce rahatsızlandı. Yüksek ateş şikayetiyle Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, daha sonra İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bir süre sonra durumu ağırlaşan Batuhan, yoğun bakım ünitesine alındı. Küçük çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ailesi tarafından hastaneden alınan Batuhan'ın cenazesi, Turgutlu Tatar Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Turgutlu Belediyesi Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Küçük çocuğun ailesi, sinir krizleri geçirdi.

Hastalığının ilerlemesinde, daha önce geçirdiği kaza sırasında yaşadığı kafa travmasının da etkili olduğu, Batuhan'ın menenjit nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Günün Önemli Haberleri