Yangından korkup dışarı çıkamadılar

Abone ol

İzmir'de bir evin odun kömür deposunda ve bir otomobilde çıkan yangın vatandaşları korkuttu

İzmir'de bir evin odun kömür deposu olarak kullanılan bölümü ile Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bir otomobil, çıkan yangında hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Narlıdere ilçesi Atatürk Mahallesi Vadi Sokak'ta 51 numara önünde park halinde bulunan Ahmet Baran'a ait 35 KC 997 plakalı araç ve daha sonra 57 numaralı evin odun kömür deposu olarak kullanılan bölümü ile Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bir otomobil, çıkan yangında hasar gördü.

KORKUDAN DIŞARI ÇIKAMADILAR

Olay sırasında oğluyla beraber evde olduğunu ve korkarak dışarıya çıkmadığını söyleyen Bahar Henteş, dışarıda kimseyi görmediğini belirtti. Heteş, "Odunlarımızı yakınca ellerine ne geçti. Bizim kimseyle bir düşmanlığımız yok. Bahçelerde çalışarak ekmek paramızı kazanıyoruz. Burada 40 senelik komşuluklarımız var. Anlayamadık ama günahtır" dedi.
Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki otomobilin plakasız olduğunu ve 2 yıldır başıboş durduğunu ifade eden vatandaşlar ise, olaya tepki göstererek, "Kimin ya da kimlerin yaptığını görmedik, bilmiyoruz. Ancak olay korkutucu" diye konuştular.

Emniyet yetkilileri, eve ve otomobillere karşı dışarıdan herhangi bir molotof veya benzin dökülerek kundaklama olayının olmadığını, yangının sigara izmaritinden veya madde bağımlısı kişiler tarafından çıkarılmış olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını açıkladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Günün Önemli Haberleri