Veli Paşanın ziyaretçisi yok!

Abone ol

Erdoğan, TSK'nın ziyaretini "insani" olarak yorumladı; ancak Genelkurmay, cezaevindeki bir insanı unuttu!

Genelkurmay'ın resmi web sitesinden duyrulan ve Ankara'da kelimenin tam anlamıyla soğuk duş etkisi yaratan cezaevi ziyaretinde önemli bir ayrıntı ortaya çıktı!

Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi, cezaevindeki iki paşayı ziyaret etti; ancak bir diğer tutuklu paşa Veli Küçük'ü unuttu!

Ankara'da bomba etkisi yaratan Genelkurmay'ın Ergenekon zanlısı iki paşaya resmi ziyaretinde Emekli Tuğ.Veli Küçük ziyaret edilmedi. Genelkurmay'ın resmi web sitesinden duyurusu yapılan açıklamada, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi'nin Ergenekon Tutuklusu Orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'u TSK adına ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyaretin hemen sonrası mikrofonlar bu kez Başbakan Erdoğan'a uzatıldı ve Erdoğan'a TSK'nın "resmi cezaevi" ziyareti soruldu. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile yapılan görüşmede konunun gündeme geldiğini ve ziyaretin tamamen "insani bir girişim" olarak yorumladıklarını ifade etti.

Ankara'nın en üst tepesinden gelen bu iki önemli açıklama sonrası, akıllara önemli bir soru takıldı.

Erdoğan'ın "insani" olarak yorumladığı bu ziyarette TSK, yine Ergenekon zanlısı olan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ü neden unutmuştu? Erdoğan'ın ifadesiyle Veli Küçük'ü, TSK insan yerine koymadı mı?

Bu konudaki bir diğer önemli husus ise Orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'u TSK adına ziyaret eden Kocaeli Garnizon Komutanı'nın rütbesi... Yoksa ziyaret eden Galip Mendi'nin rütbesinin "korgeneral" olması cezaevindeki bir "tuğgenerali" ziyaret etmesine engel mi?

Günün Önemli Haberleri