Vekiller Meclise çadır kuruyor!

Abone ol

Meclis bahçesine vekiller için çadır kurulacak. Kaddafi çadırından değil tabii... Bakın o çadır ne için kullanılacak?

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER


ANKARA- Sigara yasağından sonra TBMM kulislerini bahçeye taşıyan ve tiryaki milletvekillerinin kulis yanlarındaki bahçede bir araya gelerek sigara içmesinden sonra adeta bir tiryakiler grubu oluştu.

Bu grubun iç kulislerde sigara içmeyen milletvekillerinden sayıca daha fazla olmaya başlamasıyla; kulisler neredeyse bahçeye taşındı.

ÇAY SERVİSİ YAPILIYOR

Ancak bahçede yeterli oturma grubu bulunmadığı için TBMM Başkanlığı öncelikle bir mobilya firmasınca bahçeyi tefriş etti. Çok sayıda koltuk ve masa, suya ve güneye dayanıklı sandalyeler alınarak, hem iktidar hem de muhalefet kulis bahçelerini adeta birer çay bahçesi konforuna kavuşturdu. Bu arada her gün iki defa otomatik çay makinesi ile çay servisi yapılması da sağlandı.

BAHÇEYE ÇADIR KURULACAK

Ancak sıcakların artması ve güneş ışığının vekillerin sigara içtikleri bölüme yansıması üzerine şimdi de dört yanı açık ancak gölgelik olarak kullanılabilen çadırlardan sipariş edildiği bildirilidi. Tiryaki vekiller artık kulislere uğramadan, bahçe kulisinde hem sigarasını içebilecek hem çayını. Üstelik gölgede ve çimlerin üstünde. Dahası yeşillikler arasındaki Meclis bahçesinde kurulan bu yeni oturma bölümü; bahçe sınırlarına dahil olduğu için; iç kulislere giremeyen milletvekili konukları da rahatlıkla burada ağırlanabilecek. Vekiller şimdi, gölgelik olarak kullanılacak çadırların bir an önce Meclis'e ulaşmasını bekliyorlar...

Günün Önemli Haberleri