Vardar Ovası cinayeti

Abone ol

Adana’da, gittiği barda istedikleri "Vardar Ovası" türküsü söylenmeyince çıkan kavgada bar müdürünü öldürdüğü ileri sürülen iki kişi yakal...

Adana’da, gittiği barda istedikleri "Vardar Ovası" türküsü söylenmeyince çıkan kavgada bar müdürünü öldürdüğü ileri sürülen iki kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, 10 Ağustos 2013 tarihinde gece saat 02.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesinde Çınarlı Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki bir barda meydana geldi. İddiaya göre, eğlenmek için bara gelen ağabey kardeş Saim Y. (31), Şemsettin Y. (22) ve arkadaşları, bir süre eğlenip şarkıcıdan istek parçalar istedi.
Şarkıcı kadın zanlıların isteklerini bir bir yerine getirirken, bu arada yan masadan da istek şarkı geldi. Bu sırada ağabey ve kardeş şarkıcı kadından "Vardar Ovası" türküsünü söylemesini istedi. Ancak şarkıcı kadın diğer masadan istek daha önce geldiği için onların istediğini yerine getirdi. Bunun üzerine ağabey kardeş ve yanındakiler kendilerinin istediği türkü söylenmediği için kavga çıkardı. Kavga çevredekilerin araya girmesiyle önlenirken, barın müdürü Ahmet Tekin (27) ise kavga çıkaran ağabey, kardeş ve arkadaşlarını bardan dışarı çıkardı. Bardan giden şahıslar bir süre sonra tekrar barın önüne gelerek beklemeye başladı. Bar müdürü Tekin bardan çıktığı sırada da pompalı tüfekle ateş ederek müdürü öldürüp kaçtı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarından yapılan incelemede zanlıları tespit ederek, ağabey kardeşi yakaladı. Zanlılar emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında ağabey ve kardeş basın mensuplarına "Bizi çekmek için kaç lira para aldınız" diye hakaret etti.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri