Vakit ne demek istedi?

Abone ol

Radikal İslamcı Anadolu’da Vakit gazetesi; Ergenekon operasyonu kapsamında ilginç bir ismi daha öne sürdü.

Radikal İslamcı çizgisiyle tanınan Anadolu’da Vakit gazetesi; Ergenekon operasyonu kapsamında 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in de ifadesine başvurulabileceğini yazdı.

Gazetenin önde gelen köşe yazarlarından Abdurruhman Dilipak da “Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde karşısındaki “derin yapıyı tasfiye etmezse” kendisinin “tasfiye olacağını” savundu. Dilipak, gözaltına alınan İlhan Selçuk’la ilgili olarak “darbe kışkırtıcıları tek tek gözaltına alınmaya başladılar” diye görüş belirtti.

Birinci sayfasında, bir tepenin üzerinde “tısss” sesi çıkaran, kuyruğu kesilmiş, ama başı yerinde duran bir “yılan” vinyetine yer veren Anadolu’da Vakit gazetesi, bunun hemen yanında verdiği haberde, Selçuk’un gözaltına alınmasından sonra “dikkatlerin hayli sıkı fıkı olduğu Sezer’e çevrildiğini” öne sürdü. Gazete, aralarından “su sızmayan” Sezer-Selçuk ikilisinin Köşk’te ne konuştuklarının hep merak konusu olduğunu belirterek, “operasyonda ucu kime dokunursa dokunsun, sonuna kadar gidilmeli” görüşüne yer verdi.

Günün Önemli Haberleri