Üvey babasıyla onun sevgilisini yakan şahsa müebbet hapis

Abone ol

Samsun’da, evde yakaladığı üvey babası ve yanındaki kadını benzin dökerek yakan şahıs, müebbet ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. <br/>Ol...

Samsun’da, evde yakaladığı üvey babası ve yanındaki kadını benzin dökerek yakan şahıs, müebbet ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, İlkadım ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 9 ay önce gece saat 01.30 sıralarında meydana gelmişti. Üvey babası Ahmet Şen (57) ile tartışan ve akaryakıt istasyonundan benzin alıp yeniden eve dönen İlkay K. (36), yatak odasında yatan üvey babası Ahmet Şen ile sevgilisi Yüksel Ayan (47) isimli kadının üzerine benzin dökerek ateşe vermişti. Ağır yaralanan Yüksel Ayan ile Ahmet Şen, kaldırıldıkları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 gün arayla hayatlarını kaybetmişti.
Olaydan sonra tutuklan İlkay K.’nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanması sona erdi. Bugün görülen davanın son duruşmasında İlkay K., kendini savunarak, "Ben onları öldürmek istemedim. Benzin döküp eşyaları yakmak istedim. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Öldürmek isteseydim daha önce vaktim vardı, o zaman öldürürdüm" dedi.
Mahkeme heyeti İlkay K.’yı Yüksel Ayan’ı öldürmek suçundan müebbet hapis, üvey babası Ahmet Şen’i öldürmek suçundan da kavga ettikleri için tehdit hükümlerini uygulayarak 20 yıl hapis cezasına çarptırdı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri