Uslu hakaret iddialarını yalanladı

Abone ol

PFDK sevkedilen Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu Cemal Aydın'a hakaret iddialarını yalanladı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın hakkında söylediği iddia edilen sözlerden dolayı tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, konuyla ilgili olarak Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine bir açıklamada bulundu.

Mahmut Uslu, Ankaragücü-Fenerbahçe müsabakası sırasında Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın hakkında hakaret ettiği iddiası ile PFDK'ya sevk edildiğini öğrendiğini belirterek, "Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun sevk yazısında ileri sürülen ve ev sahibi Kulüp Başkanı Sayın Cemal Aydın hakkında, kulübümüz Başkanı sayın Aziz Yıldırım'a (Konuşulacak adamla konuş, konuşacak başka adam mı bulamadın? Onunla konuşmaya değmez) şeklindeki ifadelerin şahsıma ait olmadığını, gerek kulüp disiplini, gerek örf ve adetler çerçevesinde sayın Aziz Yıldırım'ın kiminle konuşup kiminle konuşmayacağına ilişkin kararın tarafımdan verilmesinin mümkün bulunmadığını, böyle bir sınırlamanın söz konusu olamayacağının, orta seviyede zekaya sahip her insan tarafından anlaşılmasının mümkün olduğunu spor kamuoyunun takdirine sunarım" dedi.

Müsabaka sonrası Cemal Aydın'ın sarf ettiği sözlerden dolayı PFDK'ya sevkedilmediğini, hakkında bir işlem dahi yapılmadığını kaydeden Uslu, "Müsabaka sonrası sayın Cemal Aydın, gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerekse şahsım hakkında sarf ettiği 'Şeref tribününde şerefsizler oturuyor. Bunlar nasıl yönetici, küfür edip durdular. Hepsini kınıyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp ama ne yazık ki yöneticilerinin bir kısmı zavallı' sözlerinden dolayı PFDK'ya sevk edilmemiş, hakkında bir işlem dahi yapılmamıştır. Bu çifte standardı da kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri