Uşakspora haciz şoku

Abone ol

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Uşakspor'da haciz şoku yaşandı

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Uşakspor'da, eski futbolculardan Abdülkadir Öz ve Ramazan Yılmaz, alacaklarını tahsil için kulübe icra memuru gönderdi.

Alınan bilgiye göre, sıkıntılı günler yaşayan Uşakspor'da, kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz'un göreve başlamasının ardından eski futbolculardan Abdulkadir Öz 123 bin YTL'lik, Ramazan Yılmaz ise 30 bin YTL'lik alacağı için kulüp tesislerine icra memuru gönderdi.
Kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz, borçların niteliğinin araştırılması için süre istedi. İcra memurları ve avukatlar, bu talep üzerine tesislerden ayrıldı.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. görevlileri de kulübün 40 bin YTL'yi bulan 2 yıllık elektrik borcu için tesislere gelirken, başkan Yavuz borcun taksitlendirilmesi için başvuruda bulundu.

Kulüp Başkanı Yavuz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Şu anda kulüple ilgili ne bir evrak, ne de kulübün gelir gider ve hesap defterleri elimize ulaştı. Önümüzde iki maç var. Bu maçları da tamamladıktan sonra, devre arasında kaynak arayışımıza hız vereceğiz. Yalnız dikkat çeken nokta bu güne kadar haciz işlemleri neden yapılmadı? Ben başkan seçilince birileri sanki düğmeye bastı. Futbolcuların moralini bozmak istiyorlar. Bütün bu oyunların cevabını futbolcularım sahada verecek.”

Günün Önemli Haberleri