Urfa şehidini 5 bin kişiyle uğurladı

Abone ol

Hakkari Şemdinli'de yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 3 askerimizi toprağa verdik

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen 3 askerimiz bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 3 askerden biri olan jandarma er Murat Başçı memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde dualarla toprağa verildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cenaze namazı öncesi dedesi Yüksel Başçı'nın kucağındaki 7 aylık Ali Mirza, şehit babasının tabutuna sarıldı. Olup bitenden habersiz 7 aylık bebeğin elleriyle tabuta vurması ise cenazeye katılanları duygulandırdı.

Şehidin eşi Fadime Başçı'nın tabuta sarılarak "Merak etme. Bundan sonra oğlumuzun hem annesi hem babası olacağım. Ona çok iyi bakacağım. Gözün arkada kalmasın" demesi yürekleri dağladı.

BİR ATEŞ DE İNEGÖL'E DÜŞTÜ...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

İNEGÖL'E DE ATEŞ DÜŞTÜ

Şehit Komando Er Abdülkadir Erdoğan, memleketi Bursa'nın İnegöl ilçesinde göz yaşları içinde toprağa verildi.

3 sene evvel de bir evladını kaybeden acılı anne fenalık geçirdi. Bayılan kadına ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı.

Şehit komanda er Abdülkadir Erdoğan'ın cenazesi daha sonra ilçe merkezindeki Fatih Camii'ne getirildi. İnegöl Müftüsü Hasan Tanrıkulu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehit erin naaşı top arabasına konuldu. Şehit er daha sonra Gedikpınar köyünde göz yaşları içinde toprağa verildi.

URFA'DAKİ ŞEHİT CENAZESİNE 5 BİN KİŞİ KATILDI...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYI TIKLAYIN...

[PAGE]

ŞANLIURFA'DA ŞEHİT ACISI

Şehit er Mehmet Topraksürer, memleketi Şanlıurfa'da 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenazeye katılanlar, alkışlarla karşıladıkları şehit erin cenazesinin omuzlarda taşınırken sık sık PKK aleyhine sloganlar attı. Vücutlarına Türk bayrağı sararak şehit erin tabutuna kapanan annesi ve kız kardeşleri, Arapça ağıtlar yakıp, teröre lanet okudu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Şehit erin cenazesinin avluya getirilmesinin ardından yakınları gözyaşına boğuldu. Vücutlarına Türk bayrağı saran anne Anzılha Topraksürer, kardeşleri ve yakınları, Türk bayrağına sarılı şehidin tabutuna kapanıp gözyaşı döktü. Bu sırada şehit erin annesi Topraksürer, tabutun yanına geçerek gazetecilere 'Oğlum ile son bir fotoğrafımı çekin' dedi. Avluda bulunanları duygulandıran bu ricanın ardından gazeteciler, şehit erin tabutu başındaki annesini görüntüledi.

Cenaze namazının ardından şehit erin tabutu önce yakınları, ardından askerler tarafından omuzlara alındı. Cami avlusundan çıkarılan şehit erin cenazesi, 1 kilometre uzaklıktaki Harrankapı Mezarlığı'na kadar omuzlarda taşındı. Cenaze törenine katılan yaklaşık 5 bin kişinin de eşlik ettiği yürüyüş sırasında ellerinde büyük Türk bayrakları taşıyan kalabalık sık sık tekbir getirerek slogan attı.

URFA ŞEHİDİNİ BÖYLE UĞURLADI

Günün Önemli Haberleri