Ünlü şovmenin Gülen sırrı

Abone ol

ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'i ziyaret edenler kervanını TV'lerin ünlü bir ismi daha katıldı. Gülen ona dua bile yazmış..!

Ünlü jinekolog Alp Nuhoğlu’ndan sonra şovmen Mehmet Ali Erbil de, ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini açıkladı. Erbil “Görüşmeden sonra bana rahatsızlığımla ilgili bir dua gönderdiler.Ben de evimde sakladım. Faydasının olduğuna inanıyorum” dedi

Çok güvendiğim bir arkadaşım, Mehmet Ali Erbil’in , ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini söyleyince aklıma ilk önce ünlü Jinekolog Alp Nuhoğlu geldi. Nuhoğlu, kendisiyle yaptığım bir röportajda, ABD’ye gidip Fethullah Gülen ile görüştüğünü, onun verdiği dualı altın sayesinde yeni doğan bebeğinin iyileştiğini açıklamıştı. Erbil de bir dönem ağır bir rahatsızlık geçirmişti. Ünlü komedyen, acaba Gülen’in yanına rahatsızlığı için mi gitmişti? Sanatçıyı Gülen ile kimler tanıştırmıştı? Bu ve buna benzer merak ettiğim birkaç sorunun yanıtı için Erbil’i aradım.

İşte Erbil'in Gülen görüşmesi;

Ziyaret ettim büyük saygım var: Evet 2 sene önce görüştüm. Sonuçta saygı duyduğumuz bir büyüğümüz. Ben büyüklerime her zaman saygı duyarım. Benim için siyasi tarafı politik tara fı başka tarafları önemli değil. Ortak dostlarım vardı o dostlarım vesilesiyle görüştüm.

Ortak dostlarımla birlikte Amerika’daydım. Onlar bana “sen de gelir misin, biz yemeğe gidiyoruz” dediler. Birlikte yemek yedik. Zaten bulunduğumuz yer oraya yakındı.

Bana dua yaztı: (...) Benim talebim doğrultusunda değil, kendi içinden gelerek öyle bir dua yaptı. Benim rahatsızlığımla ilgili.

Dua olumlu geldi: (...) En azından onların pozitif enerjisi olumlu gelmiştir. Bu çok önemli bir şey. İnsanların olumlu enerji vermeleri, pozitif enerji vermeleri çok önemli. Bana nasıl hastalığımda binlerce beni tanıyan tanımayan insan dua etti. Bu da onun gibi bir şey. Bu da enerji.

Saygı duyulan bir isim: Gülen çok değerli biri. Karşısındakine çok değer veren biri. O yüzden insan daha fazla saygı duyuyor.

Gülşen Yüksel/Vatan
Günün Önemli Haberleri