Ünlü markalar 'buyaka'da!

Abone ol

İlk kez Türkiye'de faaliyet gösterecek dünya markalarına ev sahipliği yapan 'buyaka' dün kapılarını İstanbullulara açtı.

Artell Koytür ortaklığı tarafından hayata geçirilen "buyaka" yaşam projesinin, alışveriş merkezi dünyaca ünlü bir çok mağazanın Türkiye'ye giriş kapısı olacak.

Ümraniye Tepeüstü'nde yapımı tamamlanan buyaka AVM dün açıldı. buyaka, Dünyaca ünlü giyim markalarından American Eagle, Aeropostale, Promod, Gymboree, multibrand ayakkabı markası Superstep, gözlük markası Hut Sunglass ve yeme - içme sektöründe isim yapmış Villa Italian Kitchen, Steak & Fries, Paul Cafe gibi seçkin markaları ilk kez Türkiye' de bünyesinde bir araya getiriyor.

Dünyada sadece Dubai ve İngiltere' de uygulanan özel konsepti ile dikkatleri çeken Samsung, bu konseptini Türkiye' de ilk kez "buyaka" da görücüye çıkarıyor. Çocuklara yönelik eğlence merkezi anlayışını farklı ve sosyal bir konsept çerçevesinde sunan İsveç kökenli SPIVIZZKIDSPLAY Çocuk Eğlence Merkezi de yine Türkiye' de ilk olarak "buyaka" da açılıyor.

"buyaka" alışveriş merkezinin yönetim ve kiralamasını, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve mülk yönetimi şirketlerinden Alman Bilfinger Berger bünyesindeki EPM Türkiye yürütüyor. 110 bin metrekarelik lik inşaat ve 42 bin metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı, 5 bin çalışana ev sahipliği yapacak. Her biri 21 kattan oluşan 3 ofis kulesi ve 22 katlı bir rezidansı ile çok fonksiyonlu proje toplam 350 milyon dolar yatırımla gerçekleştirildi.

Günün Önemli Haberleri