Ünal Aysal’ı topa tuttu

Abone ol

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray’dan ayrılışıyla ilgili ilk kez konuştu.<br/>Basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim,...

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray’dan ayrılışıyla ilgili ilk kez konuştu.
Basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal’la yaşadığı soruna, "Eleman meselesi, yönetim değişikliği Albayrak Dürüst’ün gitmesi, Mersin maçından sonra konuşulanlar, yeni hoca isimleri, maç öncesi primlerin futbolcuyla istişare edilmesi, yaşanılanlardan sonra geçmiş olsun demekten ziyade sadece futbolcuların kutlanıp emeği geçen kimsenin kutlanmaması ve daha neler neler.. Alt alta koysam liste çok uzar, vesaire, vesaire. Bunların herhangi birinden sonra benim yerimde kim olsa istifa ederdi, tam aksine ben dördüncü yıldızı takmadan gitmeyeceğim dedikçe her şeyin şiddeti arttı" gerekçelerini gösterdi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Başkan Ünal Aysal’la iletişim sorunu yaşadıklarını inkar etmeyen tecrübeli hoca, “Ben bu problemi hiçbir zaman da reddetmedim ama ben bu sorunu başkanla oturup konuşup birebir çözmek istedim. Ben kapılar kapandıktan sonra, içeride geçen konuşmaları; internet sitelerinden sosyal medyadan okumayı tercih etmedim” diye konuştu.
Terim, gönderiliş şekliyle ilgili ise Ünal Aysal’ı topa tuttu. Terim, "Madem Galatasaray kültüründen değerlerden bahsediyoruz, antrenmanı bitirip teri soğumamış hocasına işinin son verildiğini basın yoluyla bildiren, Galatasaray markası ile yayın yapan ve hayal mahsulü bir anlaşmanın haberini veren kulüp televizyonumuz ve evime bildirimde bulunmak için noter gönderen bir anlayış… Benim 40 yıldır hatta daha öncesinden beri Galatasaray’da gördüğüm bir uygulama değildir. Bu benim hayatım boyunca rastladığım bir şey değildir… Her zor durumda bana ihtiyaç duyulan ve çağrıldığım her anda koşulsuz hiç sorgusuz elimi ve gövdemi taşın altına sokmaktan geri kalmadığım Galatasaray kulübünden bana yaşatılanlardan dolayı bazılarına hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri