Unakıtana mısırlı protesto

Abone ol

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Bursa'da Kamu- Sen üyelerinin mısırlı protestosu ile karşılaştı.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, AKP Bursa İl Danışma Merkezi toplantısına katılmak üzere geldiği Bursa Uluslararası Teksil Ticaret Merkezi (BUTTİM) önünde, Türkiye Kamu- Sen Bursa İl Temsilciliği üyelerinin mısırlı protestosu ile karşılaştı.

Sendika üyeleri, Maliye Bakanı Unakıtan'ın salona girişi sırasında önüne mısır taneleri atarak, “Sayın Bakan, sizi protesto ediyoruz'' diye bağırdı. Protestocular polis tarafından uzaklaştırılırken Maliye Bakanı Unakıtan, kendisini karşılayan milletvekilleri ile selamlaşmayı sürdürdü. Bakan Unakıtan, partililerden rehavete kapılmamalarını isterken, “Seçimde boyumuzun ölçüsünü göreceğiz'' dedi.

Konuşması sırasında protesto olayına değinen ve binaya girişinde bazılarının mısır attığını belirten Kemal Unakıtan, “Ben onlara buradan diyorum ki, mısırları alın Ulucami önündeki kuşlara atın. Daha iyi. Yazık günah değil mi? Bizim milletimizin hasletidir. Ekmek, buğday yere atılmaz. Mısır atıp da bana diyorlar ki ‘Sayın bakan sizi protesto ediyoruz.’ Et be kardeşim et. Ama o mısırları yere atma. Neyse kervan yürür'' diye konuştu.

Işıl ARSLAN- Nail KAHRAMAN/Milliyet

Günün Önemli Haberleri