ULUSAL YÜZME OYUNLARI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Abone ol

Bu yıl Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) 4.’sü düzenlenen Ulusal Yüzme Oyunları Özel Olimpiyatları açılış töreni, Yaşar Doğu Beden Eğitim...

Bu yıl Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) 4.’sü düzenlenen Ulusal Yüzme Oyunları Özel Olimpiyatları açılış töreni, Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.
Açılış törenine; OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Özel Olimpiyatlar Türkiye Direktörü Ali Üredi, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Özel Olimpiyatlar Töreni’nin açılış konuşmasını yapan, Özel Olimpiyatlar Türkiye Direktörü Ali Üredi, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde bu sene Özel Olimpiyatların 4.’sünü yapıyoruz. Tüm sporculara başarılar diler, ailelerine de teşekkür ederim” dedi.
BESYO Müdürü Prof. Dr. Osman İmamoğlu sporculara başarılar dileyerek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a sporculara ve olimpiyatlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu da yaptığı konuşmada, “4.’süne ev sahipliği yaptığımız Özel Olimpiyatlarda sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Özverili aileler ve öğretmenler sayesinde her şeyin başarılabileceğine inanıyorum. Siz velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, tüm sporculara başarılar diliyorum” Diye konuştu.
Tören, Özel Olimpiyatlara 11 ayrı ilden katılan 100 sporcunun, Samsun Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde yaptıkları geçit töreninin ardından, BESYO öğrencilerinin modern dans gösterileri, olimpiyatlara katılan öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve plaket töreniyle sona erdi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri