Uluç yaptı yapacağını

Abone ol

Hıncal Uluç medyanin yine diline düştü.. Öyle bir kişiyi ziyarete gitti ki.. Söylentilerin de tam üstüne geldi.

Sabah yazarı Hıncal Uluç gündemde kalmayı biliyor. Sabah'tan ayrılacağı söylentilerinin gölgesinde Florance Nightingale Hastanesi'nin yolunu tuttu.

Medyanın görmediği ziyareti köşesinden diyerek ismi verdi. Meğer o kişi bacağını kıran ve hastanede yatan Aydın Doğan'ın kızı ve TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan'dan başkası değilmiş..

Doğan grubuna transfer görüşmesi değil, sadece geçmiş olsun ziyaretiymiş. En azından Uluç'un söyledikleri bu. Ama Doğan'a övgüler yağdırmaktan methiyeler dizmekten de geri kalmıyor.

Asıl haber ise Uluç'un Doğan'a "parti kur ve başına geç" teklifini yüzüne karşı söylemesi oldu. Daha önceleri köşesinde duyurduğu önerisini bu kez yüzüne karşı söyledi. Ancak Doğan'ın ne cevap verdiğini yazmadı?

Dahası da var, iyileştikten sonra Doğan Yayın Gurubu'ndaki odasına ziyarete gidecek. Anlaşılan Uluç'un Doğan sevdası bitmeyecek, söylentilerde. 

Peki Doğan'da buldukları artılar neler? Uluç'a göre onda yok yok. Karizma, başarı her şey var. İşte Uluç'un gözüyle bütün özellikler onda var:

"Bu ülkeye yeni bir parti lazım. Bu partinin lideri de Arzuhan Yalçındağ olmalı.. Bir defa, başarılı ve güzel bir kadın olarak karizmatik. Tansu Çiller'in yarattığı ama kendi elleriyle yıktığı umutları yeniden canlandırabilir. İkincisi arkasında bu ülkenin en büyük medya gurubu var. Berlusconi gibi.. Üçüncüsü, iş âleminin lideri. TÜSİAD Başkanı.. Daha ne olsun?."

Günün Önemli Haberleri