Uluç Kurtlara sansürü savundu

Abone ol

Kurtlar Vadisi-Terör'ün yayından kaldırılışı yeni bir tartışma başlattı. O da sansür. Hıncal Uluç da sansürü savunanlardan.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Kurtlar Vadisi-Terör'ün yayından kaldırılışına itiraz edenlerin konuyu amacından saptırdığı görüşünde..

Bu kişileri tatlı su entelleri olarak görüyor Uluç. Ne on dakika filmini ne de dizisini izlememiş. Uluç, entel kesimin koparmasına kafayı takmış durumda..

Diziyi yayınlamaya cesaret edemeyenlerin topu RTÜK'e attığını savunan Uluç, etraftaki tatlı su entelleri ile yalancı pehlivanlık yaptıklarını iddia ediyor.

Televizyon yayınlarına müdahale konusunda örnek te gösteriyor Uluç ve şu sözleri ekliyor:

Madde 1.. Dünyanın her yerinde, en demokratik ülkeler, mesela "Özgür, bağımsız televizyon yayıncılığı" denince hep örnek gösterilen İngiltere dahil, televizyon yayınlarını çok yakından denetleyen kurumlar vardır. Bu kurumlar, yayın ilkelerine aykırı davranışlarda bulunan televizyon kanallarına gereğinde en ağır cezaları verirler. Tamamen toplumu korumaya yönelik bu önlemlerin hiçbirisi o ülkede "Sansür" yaygaraları koparılmasına sebep olmaz. Esas olan toplumu korumaktır. İş işten geçmeden..

Günün Önemli Haberleri