Ülker hero baby hız kesmedi

Abone ol

Ülker ve Hero'nun yüzde 50 ortaklığı ile 2002 yılında kurulan Ülker Hero Baby, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor.

Ülker Hero Baby'nin 2003'de Ankara'da üretime başlayan Türkiye'nin ilk tahıllı kaşık mama fabrikasından sonra ikinci fabrikası, yarın Ankara Akyurt'ta faaliyete geçecek.

Fabrikanın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Yıldız Holding Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, bugünlerde biraz daha moralli olmaya ihtiyaç bulunduğunu ifade ederek, Hero ve Ülker'i küresel düzeydeki ekonomik sıkıntıların durdurmadığını söyledi.

Yeni fabrikanın açılmasıyla bu alandaki çalışan sayılarının 300'e ulaşacağını ve tarıma katkıları olacağını dile getiren Ülker, fabrika öncesi istihdamın ise 220 olduğunu kaydetti.

Ali Ülker, toplantının kapanışında ise, ''Anne sütü bizim en değerli besinimiz. Anne sütü hepsinden önde geliyor. Anne sütünü son derece destekliyoruz. Ama ihtiyaç olduğunda Ülker Hero Baby, her zaman annelerimizin yanında'' dedi.

Hero Üst Yöneticisi (CEO) Stefan F. Heidenreich de, yeni yatırımın ''mükemmel'' ortaklıklarının yeni bir adımı olduğunu vurgulayarak, Türkiye'de ikinci fabrikalarını açtıklarını ve buradaki kalitenin ''sıra dışı'' olduğunu bildiklerini ifade etti.

Bebek maması ile hem Türk toplumuna hem de geleceğine yatırım yaptıklarını belirten Heidenreich, Hero Grubu'nun 2 milyar dolarlık bir ciroya ulaştığını, pek çok sektörde de faaliyetleri bulunduğunu anlattı.

Heidenreich, ''Ülker ile yeni yatırımlarınız olacak mı?'' sorusu üzerine, ''Yeni fikirler çıktığı takdirde tabi ki yatırımlar yapacağız'' dedi.

Günün Önemli Haberleri