UEFAda toplu sonuçlar

Abone ol

UEFA Kupası heyecanı 3. hafta maçlarıyla devam etti. İşte gecenin toplu sonuçları

UEFA Kupası heyecanı 3. hafta maçlarıyla devam etti. Temsilcimiz Galatasaray'ın da mücadele ettiği kupa birbirinden zevkli maçlara sahne olurken Sarı - kırmızılı temsilcimiz Yunanistan deplasmanında Panionuos'u 3-0 yenerek ilk kez puanla tanıştı..

Fatih Tekke'siz Zenit Nurnberg ile 2-2 berabere kalırken Hamburg kendi sahasında Rennes'i net bir skorla 3-0 yendi. Gecede sürpriz sonuçlar da alındı. Bolton kendi sahasında Aris ile son dakikada attığı golle berabere kalırken Bayern Münih de Portekiz'den 1 puanla döndü. İspanyol Getafe ise kendi sahasında Hapoel Tel Aviv'e 2-1 yenildi.

UEFA Kupası'nda bugece oynanan maçlar sonunda bazı gruplarda işler karıştı. Heyecan diğer haftalara kaldı. Bazı gruplarda da heyecan son haftaya kadar sürecek. İşte gruplardaki son durum;

A GRUBU

A Grubu'nda Fatih Tekke'nin forma giymediği maçta Zenit sahasında Nurnberg'i konuk etti. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Zenit bu skorla 5 puana ulaşarak ikinci sıradaki yerini korurken Nurnberg ilk puanının heyecanı yaşadı. Grubun diğer maçında ise AZ Alkmaar Larissa'yı 1-0 ile geçti.

Zenit 2 : 2 Nürnberg
AZ Alkmaar 1 : 0 Larissa

B GRUBU

B Grubu'nda günün ilk maçında Danimarka temsilcisi Copenhagen deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenmeyi başardı. Penaltıdan gelen golle galip gelen Copenhagen gruptaki ikinci maçında galibiyetle tanışırken L.Moskova kendi sahasında yenilerek önemli bir yara aldı. Grubun diğer maçında favori A.Madrid İskoç Aberdeen'i 2-0 yendi. Goller Forlan ve Simao'dan geldi. 

Atletico Madrid 2 : 0 Aberdeen 
L.Moskova 0 : 1 Copenhagen

C GRUBU

C Grubu'nda grubun iki vasat ekibi karşı karşıya geldi. M.Boleslav ile Elfsborg'un mücadele ettiği karşılaşmada konuk ekip Boleslav sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak gruptaki ilk 3 puanı ile tanıştı. C Grubu'nun diğer maçında ise AEK Atina ile Fiorentina 1-1 berabere kaldı.

Elfsborg 1 : 3 M.Boleslav 
AEK 1 : 1 Fiorentina

D GRUBU

D Grubu'nda grubun favorisi Hamburg ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Kendi sahasında Rennes'i ağırlayan Alman ekip puanını 6'ya çıkardı. Grubun diğer maçında Brann Bergen kendi sahasında D.Zagreb'i 2-1 ile geçmeyi başardı.

Brann 2 : 1 D.Zagreb
Hamburg 3 : 0 Rennes

E GRUBU

Grubun favorilerinden olan Slavia Prag ve Spartak Moskova kozlarını Çek Cumhuriyeti'nde paylaştılar. 90 dakikada her iki takım da gol atma becerisini gösteremeyince karşılaşma golsüz sona erdi. Grubun diğer maçında Zurich Fransız temsilcisi Toulouse'u 2-0 yenmeyi başardı.

Sparta Prag 0 : 0 S.Moskova
Zürich 2 : 0 Toulouse

F GRUBU

F Grubu'nda sürpriz sonuçlar alındı. Bolton Yunan temsilcisi Aris'ten 1 puanı son dakikada aldı. Grubun diğer maçında ise Bayern Münih deplasmanda Portekiz temsilcisi Sporting Braga ile 1-1 berabere kaldı.

Bolton 1 : 1 Aris
Braga 1 : 1 Bayern Münih

G GRUBU

G Grubu'nda İspanyol Getafe kendi sahasında Hapoel Tel Aviv'e 2-1 yenildi. İngiliz ekip Tottenham ise 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Danimarka temsilcisi Aalborg'u 3-2 yendi.

Getafe 1 : 2 Hapoel TA
Tottenham 3 : 2 Aalborg

H GRUBU

H Grubu'nda Galatasaray Panionios'u 3-0 ile geçerek ilk galibiyetini aldı. Grubun diğer maçında ise Helsinborg Austria Wien'i 3-0 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Panionios 0 : 3 Galatasaray
Helsingborgs 3 : 0 Austria Wien

Günün Önemli Haberleri