Tuzlada yıldızı yağmuru

Abone ol

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen Uluslararası Tuzla Kültür Sanat Festivali devam ediyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6."sı gerçekleştirilen Uluslararası Tuzla Kültür Sanat Festivali devam ediyor. Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılay"ının ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası ile bu yıl Ortadoğu"daki mağdur insanlara adanan Tuzla Festivali"ne halkın ilgisinin son derece yoğun olduğu gözleniyor.

Mahsun Kırmızıgül : “YARDIM KAMPANYASINI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM”

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Tuzla Festivali"nde sevenleriyle bir araya geldi. KIRMIZIGÜL, “Tuzla Belediyesi"nin Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü ve festival boyunca devam eden yardım kampanyasını yürekten destekliyorum” dedi. KIRMIZIGÜL, Ortadoğu"da yaşanan insanlık dramına karşı çok duyarlı olunması gerektiğini hatırlatarak, böyle bir kampanyayı düzenlediği için Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılayı"nı tebrik etti

anatçıdan önce sahne alan Mankenler Osmanlı dönemine ait nostalji kıyafetlerin sunumunu yaptılar ardından misafir grupların halkoyunları gösterileri beğeniyle izlendi. Letonya, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Yunanistan ve Slovakya"dan gelen gruplar ülkelerinin en güzel yöresel oyunlarını sergilediler.

Tuzla"da eğlence devam ediyor Zafer Bayramı münasebetiyle 30 Ağustos 2006 Çarşamba akşamı TRT 1"den yayınlanan “DİYARDAN DİYARA” isimli program canlı olarak tuzla sahilinden yayınlanacak.

Günün Önemli Haberleri