Tuzlada temizlik kampanyası

Abone ol

Tuzla Belediyesi, Ramazan Bayramı’na temizlik kampanyası ile hazırlanıyor.

Tuzla Belediyesi, rutin olarak yaptığı çevre temizlik çalışmalarına ek olarak Ramazan Bayramı’na temizlik kampanyası ile hazırlanıyor. Bayram öncesi temizlik kampanyası çerçevesinde Tuzla Belediyesi temizlik ekipleri tarafından ilçenin tüm cadde ve sokakları süpürülerek, boş alanlardaki atıklar toplanıyor. Süpürge aracı ile süpürülen cadde ve sokaklar su tankeri ile yıkanıyor. Ayrıca, boş alanlara bırakılan molozlar kaldırılıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, bayram öncesi tüm evlerde özenle yapılan bayram temizliği kültürünü tüm sokak ve caddelerde başlatılan temizlik kampanyası ile sokağa taşıdıklarını belirterek, “Evlerimizin temizliği bizim için çok önemlidir. Ancak aynı titizlik dış çevreye’de gösterilmelidir. Evlerimizdeki temizlik kültürünü tüm çevremize yayarak çevre temizliğine karşı duyarlılığı artırmak istiyoruz” dedi.

Tuzla genelini kapsayan ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çetin’in katılımıyla Mimar Sinan ile Şifa Mahallelerinden başlatılan kampanya, bir hafta sürecek

Günün Önemli Haberleri