TÜSİAD, 19 Aralıkta toplanacak

Abone ol

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK), 19 Aralık cuma günü Ankara'da toplanacak

TÜSİAD'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onur konuğu olarak katılımının beklendiği toplantı, TÜSİAD YİK Başkanı Mustafa Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın konuşmaları ile başlayacak.

Yılın son YİK toplantısında, açılış konuşmalarının ardından basına kapalı bölümde Cumhurbaşkanı Gül ve TÜSİAD üyeleri arasında görüş alışverişinde bulunulacak.

Toplantı öncesi, 18 Aralık perşembe akşamı TÜSİAD'ın geleneksel YİK kokteyli gerçekleştirilecek. Kokteylde "TÜSİAD Bosphorus Prize for European Understanding"-"TÜSİAD Dış Politika Ödülü"ne layık görülen İtalya eski Uluslararası Ticaret Bakanı ve Senato Başkan Yardımcısı Emma Bonino'ya ödülünü Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın vermesi bekleniyor.

Açıklamada, Emma Bonino'nun bu ödüle layık görülmesindeki başlıca etkenin, Türkiye'nin AB'ye tam üyeliği ile ilgili tartışmaların rasyonel bir zeminde yürütülmesine verdiği destek olduğu belirtildi.

Günün Önemli Haberleri