Bakan Yerlikaya açıkladı! TUSAŞ saldırısında şehit sayısı artıyor

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında 5şehidin olduğunu, 22 kişinin de yaralandığını belirtti.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırganlardan 2'si öldürülürken, 3'nün yakalanması için operasyon devam ediyor.

5 şehit 22 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesisine gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Hastanede yaralıları ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Yerlikaya, "Kimlik bilgileri belirlenince örgüt de ortaya çıkacak" dedi. Yerlikaya, "Saldırıyı PKK'nın yaptığına yönelik işaretler" olduğunu söyledi. Yerlikaya, "Terörün nefesini keseceğiz" dedi.

Yerlikaya 5 can kaybının olduğu saldırıda yaralanan 22 yaralı bulunduğunu bildirdi. Yaralıların bazılarının durumu ise ağır.

"TERÖRİSTLERİN KİMLİK TESPİTİ DEVAM EDİYOR"

Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Kimlikleri belli olur olmaz, hangi terör örgütü olduklarını aziz milletimizle paylaşacağız. TUSAŞ'a geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. İlk anından itibaren Cumhurbaşkanımıza bilgi arz ettik. Milli birlik beraberliğimize kim pusu kuruyorsa, ister terör örgütü olsun ister şehir eşkıyası olsun hiç durmadan bunların nefeslerini kesmekte kararlıyız. Bizim birliğimiz beraberliğimiz her zaman ama her zaman galip gelecektir.

Günün Önemli Haberleri