Türkiye’yi ağırlıklarından kurtaracağız

Abone ol

Başbakan Erdoğan, yarın açıklayacağı demokratikleşme paketine ilişkin, "Türkiye’yi ağırlıklarından, prangalarından, zincirlerinden kurtarac...

Başbakan Erdoğan, yarın açıklayacağı demokratikleşme paketine ilişkin, "Türkiye’yi ağırlıklarından, prangalarından, zincirlerinden kurtaracağız" dedi.
Denizli’de bulunan Başbakan Erdoğan, Tavas’ta düzenlenen toplu açılış töreninde halka seslendi. Türkiye’nin insansız hava araçları üretmeye başladığını ifade eden Erdoğan, "Artık kendi helikopterlerimizi tasarlamaya ve üretmeye başladık. Artık bunları da ihraç etmeye başladık. Kendi tasarladığımız tanklarımızı üretmeye başladık. Türkiye’ye inşallah daha büyük gururlar yaşatacağız" diye konuştu.

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ
Yarın saat 11.00’da yeni demokratikleşme paketini açıklayacağını ifade eden Erdoğan, "Paket açıklanınca göreceksiniz Türkiye güç kazanacak. On bir yıldır yaptığımız reformlara yenilerini ekleyecek, Türkiye’yi ağırlıklarından, prangalarından, zincirlerinden kurtaracağız. Bu ilk değil, son da olmayacak. Şartlar, imkanlar geliştikçe, Türkiye büyüdükçe reformlarımızı yapmaya, büyüyen Türkiye’ye yakışan adımları atmaya devam edeceğiz. Ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri