Türkiyenin oyu kime gitti?

Abone ol

UEFA'da kıran kırana geçen bir seçimle başkanlığa Platini seçilirken, Türkiye'nin oyunun da kime gittiği belli oldu..

UEFA yönetim kuruluna yeniden seçilen Şenes Erzik, yükünün ağırlaştığını belirterek, "Çatlak seslere cevap verdik" dedi. Haluk Ulusoy, seçimlerde TFF olarak oylarını Platini'ye verdiklerini söyledi.

UEFA yönetim kurulu seçimlerinmde en çok oy alan ikinci üye olan Şenes Erzik, seçim sonrası Türk gazetecilerine yaptığı açıklamada, tekrar UEFA yönetimine seçilmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Türk futbolu açısından son derece mutluyum. 16 yıl sonra görev sürem dört yıl daha uzadı. Bana oy veren yada vermeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

16 yıl sonra ilk kez başkanlık seçimi olduğunu hatırlatan Erzik, bu seçimde performansa göre değil gruplaşmalara göre oy verildiğini kaydetti.

ÇATLAK SESLERE EN GÜZEL CEVAP

Kendisi hakkında çıkarılan bazı çatlak seslerin cevabını bugün verdiklerine işaret eden Erzik, "Türkiye adına gurur duyuyorum. Haluk Ulusoy ve ekibi de bana çok destek verdi. Babası hastayken tüm programlarını değiştirdi ve benimle dolaştılar. Çok bölünmeler vardı. Yaptıklarından ötürü Allah Razı olsun" diye konuştu.

Seçimin en güzel yanının Platini'nin başkan seçilmesinden sonra Johansson ile oturup konuşması olduğunu ifade eden Erzik, "Platini'nin tecrübesi çok yok. 4 yıldır birlikteyiz. Platini'ye yardımcı olmak için daha fazla yükümüz arttı" dedi.

Günün Önemli Haberleri