Türkiyeden Fortise yeni transfer

Abone ol

Türkiye'den Fortis'in global yönetimine en son eklenen isim Fortis Genel Müdür Yardımcısı Bülent Özkan oldu.

Fortis'ten yapılan açıklamada, Bülent Nur Özkan, bu atamayla birlikte hem Türkiye'deki Ticari Bankacılık operasyonları hem de Fortis'in dünya çapındaki Ticari Bankacılık pazar payını ve toplam gelirlerini artırmadan sorumlu olacağı bildirildi.

Fortis'in Dışbank'ı satın almasının ardından Fortis'in global yönetimine Türkiye'den 3 yönetici dahil olmuştu. Fortis Genel Müdür Yardımcısı Bülent Nur Özkan'ın Fostis Global'in yönetimine girmesiyle birlikte bu sayı dörde yükseldi. Daha önce yönetime, Fortis Türkiye Genel Müdürü Faik Açıkalın, Fortis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Kaan Cesur ve Fortis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermert girmişti.

Fortis, geçtiğimiz yıl İstanbul (4), Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Denizli, Gaziantep, Kayseri ve Bursa'da açılan ve büyük-orta ölçekli kuruluşların tüm finansal hizmetleri tek noktadan alabildiği 12 Ticari Bankacılık Merkezi açmıştı. Fortis açtığı Ticari Bankacılık Merkezleri ile firmaların uluslar arası ticari ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçlıyor.

Ticari Bankacılık Merkezleri aracılığıyla Türkiye'deki firmalar, dünyada iş yapmak istedikleri firmalara dair tüm bilgilere ulaşabiliyor. Şu an Türkiye'de 12 noktada hizmet veren Ticari Bankacılık Merkezleri, Fortis'in tüm dünyaya yayılmış 111 Ticari Bankacılık Merkezinden oluşan hizmet zincirinin Türkiye'deki halkalarını oluşturuyor.

Fortis Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari ve Özel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hans De Backer de, Fortis Belçika Ticari Bankacılık yönetimine atandı. De Backer, doğrudan Fortis Ticari Bankacılık İcra Kurulu Başkanı'na bağlı görevini sürdürecek.

Günün Önemli Haberleri