Tuncay Özkan'ın partisi büyüyor

Abone ol

Silivri Cezaevi'nde yatmakta olan Ergenekon tutuklusu Tuncay Özkan'ın liderliğini yaptığı Yeni Parti'nin Eskişehir İl Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.

Açılış nedeniyle Sivrihisar Caddesi Türk Hava Kurumu Pasajı'nın birinci katında düzenlenen törene, cezaevinde olduğu gerekçesiyle katılamayan Tuncay Özkan'ın yerine YP'nin Genel Başkan Vekili Ruşen Özmen, yardımcıları Şener Akkurt, Ufuk Abbasoğlu, İrfan Pınarbaşı, Genel Sekreter Prof. Dr. Perran Gökçe, Eskişehir İl Başkanı Aydın Nefesoğlu ve bir grup partili katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Genel Başkan Vekili Özmen, Osmanlı İmparatorluğu'nun sürgün yerinin Fizan olduğunu hatırlatarak, şimdi ise bu görevi Silivri Cezaevi'nin yerine getirdiğini öne sürdü. Özmen, dün Genel Başkanları Tuncay Özkan'ın tahliyesi için arkadaşlarıyla Silivri Cezaevi'ne gittiklerini, ancak bunu gerçekleştiremediklerini kaydetti.

Açılışın ardından katılımcılara kokteyl verildi. Ardından katılımcılar, parti binasını gezdi. Binanın içinde, Silivri Cezaevi'nde yatmakta olan Özkan'ın resmi ile üzerinde "Namus, vatan ve ahde vefa" yazılı afişin asıldığı görüldü.

Partinin açılışına aralarında Memleket Sevdalıları, Biz Kaç Kişiyiz Platformu ve Emekli Astsubaylar Derneği'nin de bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu çiçek ve çelenk gönderdi.




Günün Önemli Haberleri