Tümer Metin askere

Abone ol

Tümer Metin'in askerliği yeniden gündemde. Sabah'ta çıkan haber üzerine futbolcu açıklama yaptı.

Tümer Metin, Sabah Gazetesi'nde "Şimdi sıra başkanda" başlıklı isimsiz haber ile ilgili olarak Feherbahçe'nin resmi internet sitesine açıklamada bulundu.

Tümer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Fenerbahçe'ye transfer olduğum dönemde Başkanımızın bana 'Takımı şampiyon yap. Ben de senin askerlik sorununu halledeyim' dediği yönünde bir haber yayınlandı. Dahası aynı haberde benim 'takımı şampiyon yaptım, şimdi başkan sözünü tutsun' şeklinde bir demeç verdiğim de yazılmış. Böyle bir şeyin olması gibi bir durum söz konusu olmadığı gibi, bu yazıyı yazan arkadaş da habere inanmamış olacak ki imzasını koyma cesareti gösterememiş.

Benim başkanımızla böyle bir diyaloğum olmadı. Dahası benim böyle de bir talebim söz konusu değil. Ben de her Türk evladı gibi gidip vatani görevimi zamanı geldiğinde yapacağım. Ben Milli Takım forması giyen bir futbolcuyum. Ülkemi nasıl uluslararası maçlarda temsil ediyorsam vatani görevimi de yaparım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu tip haberler çıkacaktır sonuçta 100. yılında şampiyon olmuş bir takımız ve bazı basın yayın organları da gerçek haber yapmak yerine bu tip yollara başvurabiliyor ama ne bu haberler ne de diğerleri şampiyonluk sevincimizi gölgeleyemeyecek."

Günün Önemli Haberleri