Trabzonun gönlündeki hoca

Abone ol

Vahid Halilhodziç'le yollarını ayıracak olan Trabzonspor'un gönlünde yatan kaplan belli oldu.


Vahid Halilhodziç'le yollarını ayıracak olan Trabzonspor'un gönlünde yatan kaplan belli oldu. Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu...
Trabzonspor yönetiminin, Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra Shakhtar Donetsk'e giden Mircea Lucescu'ya tam beş kez transfer teklifinde bulunduğu, altıncı teklife de hazırlandığı bildirildi. Transferin önündeki en büyük engel, yılda 1.5 milyon euro kazanan Lucescu'nun Shakhtar ile bir yıllık daha sözleşmesinin bulunması. Sözleşmede ağır bir tazminat maddesi de bulunuyor. Ancak Bordo-Mavili kulübün yöneticileri, Lucescu'nun 'Evet' demesi halinde parayı dert etmiyor ve kesenin ağzını açmaya hazır. Başkan Nuri Albayrak da Vahid Halilhodziç'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini doğruladı.

B PLANI HEP VAR

HalİlhodzIÇ'in kendilerinden süre istediğini anlatan Trabzonspor Başkanı, 'Çalışıp, çalışamayacağımıza önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Bazı problemleri olduğunu belirterek bizden süre istedi. Eğer 'tamam' derse biz de kendisiyle şartlarda anlaşırsak, devam etmek istiyoruz. Anlaşamazsak bizim de önümüzde görüşme halinde olduğumuz arkadaşlar var. Onlarla görüşüp yolumuza devam edeceğiz' diye konuştu. Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas da 'Trabzonspor, bir dünya kulübüdür ve her zaman da bir B planı olduğunun bilinmesini istiyoruz' dedi.

Kaynak:Akşam
Günün Önemli Haberleri