Trabzonda yüzler gülüyor

Abone ol

Denizlispor'u mağlup ederek çıkışını sürdüren Trabzonspor'da futbolcular alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 4-3 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan ve çıkışını sürdüren Trabzonspor'da futbolcular alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.

YATTARA: ZORU BAŞARDIK

 Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, Denizlispor karşısında takım olarak çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Denizlispor maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Maç hazırlıklarını bu yönde yapmıştık. Ligde büyük takım küçük takım diye bir şey olmadığını bu maçta bir kez daha gördük. Çok çekişmeli ve heyecanlı bir karşılaşma oldu. Ama sonunda biz kazandığımız için mutluyuz. Takım olarak önemli bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendimize çok güveniyoruz. Denizlispor maçı şimdi geride kaldı. Artık Beşiktaş ile kendi evimizde oynayacağımız maçı düşünüyoruz" dedi.

CEYHUN: TAKIMIN ÖZGÜNENİ İÇİN KAZANMAK ÖNEMLİ

Trabzonspor'un yeni transferi Ceyhun Eriş de galibiyetin takımın özgüveninin kazanması açısından çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Denizlispor maçı çok zorlu geçti. Bizim galip gelmemiz takımın özgüvenini kazanması açısından önemli. Bundan sonra yavaş yavaş emin adımlarla üst sıralara doğru tırmanacağız. Denizlispor maçı artık geride kaldı. Her maçımız bizim için önemli, artık Beşiktaş maçını düşünüyoruz."

AYMAN: BU GALİBİYET ÖNEMLİ

Bordo-mavililerin Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz ise Gaziantepspor karşısında elde ettikleri galibiyetin ardından çıkış yakalanması için Denizlispor maçının çok önem taşıdığını belirterek, "Denizlispor karşısında aldığımız 3 puan bizim için çok önemli, bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu" dedi.

Günün Önemli Haberleri