Trabzon kaçan fırsatlara yandı

Abone ol

Kasımpaşa braberliği futbolcuları üzdü. Kaleci ve golcü maçı değerlendirdi.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, Trabzonspor'a yakışan bir oyun ortaya koymaları gerektiğini söyledi.

Tolga Zengin, Kasımpaşa maçına gelen taraftarlarına galibiyet armağan etmek istediklerini belirterek, ''Çoktan beri seyircisiz oynuyorduk. Onlar ve bizim için uzun bir aradan sonra buluşma maçıydı ama bir türlü istediğimiz golü bulamadık.

Kasımpaşa da iyi mücadele etti. Daha iyi, Trabzonspor'a yakışan bir oyun oynamamız gerekiyor. Eksiklerimizi görerek önümüzdeki Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor'' dedi.

Sivasspor maçının 3-0 Sivasspor lehine tescil edilmesiyle ilgili olarak ise Tolga, ''Bu 2 aylık bir süreç. Artık yapacak bir şey yok. Bu maça takılıp kalmamamız gerekiyor. Biz hala hakkımızın yendiğine inanıyoruz. 90 dakika ter akıtıp son dakikalara önde girdiğimiz maçı son 30 saniyede çıkan olaylar nedeniyle kaybetmek üzüntü verici. Önümüze bakmaktan başka yapabileceğimiz başka bir şey yok'' diye konuştu.

ÖMER RIZA: ''KİMSE BİZİ YIKAMAZ''

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ömer Rıza ise Kasımpaşa maçında gol yollarında son vuruşları yapamadıklarını belirterek, ''Başka maç olsaydı belki 5 gol atardık. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Kasımpaşa'yı tebrik ederim'' dedi. Maç öncesi Sivasspor maçının 3-0 Trabzonspor'un aleyhine tescil edilmesi konusunda da görüşlerini açıklayan Ömer Rıza, ''Bunu aklımıza getirmemeye, her maça iyi konsantre olmaya çalışıyoruz. Olan oldu artık. Hiç kimse bizi yıkamaz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Trabzonspor büyük bir camia. Biz de iyi bir takımız sonuna kadar mücadele edeceğiz'' dedi.

Günün Önemli Haberleri