Toplumdan dışlanmasın diye

Abone ol

Talihsizlik anne karnında başladı. Baba 4 yıl önce ölmüştü. 11 yıl sonra bir ihbar korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

İzmir'de bir aile dramı yaşandı. Cehalet, iftira, intikam, ve dram bir ailenin yakasını bırakmadı. Eşini 4 yıl önce kaybetti. 4 erkekle ilişkisi oldu. En son beraber olduğu bir kamyon şoförüydü.. Kocası AİDS'ten ölmüştü. Eşine bulaştırdığı virüs anne karnındaki S.Ş'ye bulaştı.

Bunca yıl kimseye kızının HİV virüsü taşıdığını kimseye söylemedi. Sırf toplumdan dışlanmasın diye... Ölümcü hastalık ile öğrencilerin arasında dolaştı. 4 yılda üç okul değiştirdiler. Kızının bir yeri kanadığında kendisi müdahale etti.

Okul idarecileri de bilmedi yüzlerce öğrenci arasında bir AİDS'li hasta olduğunu..

Kendisi de aynı hastalıktan muzdaripti. Bir arkadışının iddiaları da acısına tuz biber ekti. Söylenenlere göre P.Ş., Pınarbaşı Kamyon Garajı çevresinde para karşılığı fuhuş yapıyordu. Hatta kızı bu fuhuşa tanık oluyor ve cinsel tacizlere uğruyordu..

Poliste fuhuş kaydı yoktu P.Ş.'nin. Peki neydi o zaman bu söylenenler?

G. adındaki arkadaşının erkek yüzünden kendisinden intikam amaçlı iftirasına kurban gittiğini savundu. Devlet kıza sahip çıkarken, AİDS'li annesini sokak ortasında bıraktı.

P.Ş, defalarca sığınma evine başvurmuş ama kapılar suratına tokat gibi çarpmış. Şimdi tek başına kaldı. Çoçuğu ise geçici olarak hastaneye kaldırıldı.

Günün Önemli Haberleri