Toplu görüşmede inanılmaz sözler

Abone ol

Toplu görüşme masasında neler olmuş neler... Sendika lideri ile Başbakan Yardımcısı Yazıcı'nın diyalogları inanılmaz.

Hükümet ile memur sendikaları arasında süren toplu görüşmelerin ikinci gününde Büro-Sen Başkanı Fahrettin Yokuş ile Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı çok konuşulacak bir diyaloğa imza attılar.

ERDOĞAN'IN ADINI ANINCA


Hükümeti o toplantımarda temsil eden Hayati Yazıcı olanı biteni konuk olduğu NTV ekranları aracılığıyla anlattı. Sendikaların taleplerinin görüşüldüğü toplantıda Büro-Sen Başkanı Fahrettin Yokuş'un "Amma demokratsınız, tıpkı Başbakan gibi" sözü kavganın fitilini ateşlemiş. İşte Yazıcı'nın ağzından o görüşmeden yansıyanlar:

BAŞBAKANIN TOZU OLAMAZSINIZ

"Ben, ‘Söylediğinizi kulağınız duymuyor mu, ne alakası var konumuzla. İnsan ölçer, biçer, tartar. Başbakan’ı neden karıştırıyorsunuz, Başbakan’ın tozu olamazsınız’ diye yanıt verdim.

KAMU-SEN BAŞKANI: BEN KİNCİYİM

Bu sözlerim üzerine Kamu-Sen Başkanı ‘Siz bizi azarlıyorsunuz’ diye araya girdi. Ben de ‘Siz avukatı mısınız? Bırakın kendisi konuşsun, ben cevap verdim. Kullandığım kelime amacını aşmış da olabilir ama benim için konu kapanmıştır’ dedim. Kamu-Sen Başkanı ise ‘Ben kinciyim’ dedi, bu da hiçbir yerde duyulmadı."

Günün Önemli Haberleri