Tokat atan sevgilisini bıçakladı

Abone ol

Ayrılmak istedi ancak yediği tokada fazla dayanamayan kadın, sevgilisini delik deşik etti.

Eskişehir'de, 25 yaşındaki Neslihan Satıcı, ayrılmak istediği sevgilisi 34 yaşındaki İsmail Uslu'yu, kendisine tokat attığı için bıçakla yaraladı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde meydana geldi. Aynı evi paylaşan İsmail Uslu ile Neslihan Satıcı arasında birlikte içki içtikleri sırada tartışma çıktı. Tartışma sırasında Neslihan Satıcı'nın ayrılmak istediğini söylemesi üzerine İsmail Uslu, “Başka bir erkek mi var?” diye sordu.

Uslu daha sonra Neslihan Satıcı'ya tokat attı. Ardından meyve bıçağını alıp kendine zarar vermek isteyen İsmail Uslu'yu sevgilisi Neslihan Satıcı engelledi. Meyve bıçağını eline alan Neslihan Satıcı, kendisine ikinci kez tokat atan İsmail Uslu'yu boğuşma sırasında sağ gögsünden bıçakladı.

Neslihan Satıcı daha sonra yaralı İsmail Uslu'yu taksiyle Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürdü. İsmail Uslu hastane polisine kendisini tanımadığı kişilerin bıçakladığını söyledi. Durumu ağır olan İsmail Uslu hemen ameliyata alındı.
Günün Önemli Haberleri