Tigananın koltuğu sallanıyor

Abone ol

Beşiktaş'ta 6 haftada 3 mağlubiyet alan Tigana kredisini şimdiden doldurdu.

Bu sezon 6 haftada 3 galibiyet alan Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana, oynanan 2 derbide de yüzleri güldürmedi. Fransız'ın koltuğu sallanıyor.

Sezon başından bu yana oynattığı sistem ve oyuncu seçimleriyle sürekli tartışma konusu olan Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Galatasaray maçının da kaybedilmesiyle kredisini iyice doldurdu. Ligde sezon başından bu yana oynanan 6 maçta sadece 3 galibiyet alan siyah-beyazlı takım, geçtiğimiz hafta da İnönü Stadı'nda Trabzonspor'a yenilmişti.

Derbilerde şanssız
Camia içinde tartışılmaya başlanan Tigana için UEFA'daki CSKA galibiyetinden sonra Galatasaray derbisinden alınacak sonuç beklenmeye başlanmıştı. Ancak dünkü mücadelenin de kaybedilmesiyle birlikte teknik direktör değişikliği ciddi olarak gündeme geldi. Bir süredir Tigana'nın yerine alternatif arayışında olduğu bilinen yönetimin, Fransız'ın görevine her an son verebileceği gelen haberler arasında. Jean Tigana geldiğinden bu yana ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı derbilerde sadece 2 kere kazandı. Galatasaray'ı sadece 1 defa, o da Süper Kupa'da yenen Tigana, F.Bahçe'yi ise Türkiye Kupası finalinde yenebildi.

Günün Önemli Haberleri