Terim MEMNUN olmadı

Abone ol

Terim, oyuncuların performansını beğendi. Ama skordan memnun olmadı...

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, İsveç ile 0-0 berabere kaldıkları özel maçta, oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
    
Fatih Terim, maçtan sonra yaptığı açıklamada, İsveç'in, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarının en istikrarlı takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, ''Oyun genelinde takım defansını iyi yaptık ama takım hucümü yaparken ufak hatalarımız oldu ve gole ulaşamadık. Skordan değil ama oyuncularımın performansından memnunum'' dedi.
    
Her iki yarıda biraz farklı bir kadroyla oynadıklarını kaydeden Terim, ''İkinci yarıda Mehmet Yıldız, Mehmet Topal ve Uğur Boral gibi görmediğimiz oyuncuları da görmek istedim ki kararımız çok daha net olsun. Önümüzde bir hazırlık maçı daha var ve ondan sonra kadroyu açıklayacağız. Gökdeniz, Tümer ve Arda'yı biliyorum, diğer oyuncuları da görmek istedim. Rakibimize çok pozisyon vermedik. Bloklararasını iyi kapattığımız zaman sorun olmuyor. Baskımız, presimiz daha artacak ama fiziki ve mental durumlarımız şu anda istediğimiz gibi değil'' diye konuştu.
    
Terim, ''Mert Nobre ve Vederson gibi oyuncuları da kadroda görecek miyiz?'' biçimindeki bir soruya,

''Bizim, başarılı olmuş bir iskeletimiz var. Hakan Balta ve İbrahim Üzülmez'in orada yaptığı görev, turnuva boyunca bizi finallere taşıdı. Türkiye için en önemli maçlardan biri olan Norveç maçında savunmada İbrahim Kaş, Hakan Balta ve Gökhan Gönül oynadı. Gönül ister ki herkes olsun ama bakacağız ve en iyi kadroyla gideceğiz'' yanıtını verdi.
    
Terim, Hakan Şükür ile ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:
    
''Zaten Hakan Şükür'ü biliyorum, bizle bir sorunu yok. Hepinizin beni tenkit ettiği zaman da onu oynattım. Zaman içinde ne olacağına bakacağız. Hakan tabii ki önemli bir oyuncudur. Hakan, her zaman göreve hazır bir oyuncudur.''

Günün Önemli Haberleri