Televizyon tamircisi böyle vuruldu

Abone ol

Konya’nın Beyşehir ilçesinde televizyon tamircisinin iş çıkışı tüfekle vurulma ve şüphelinin motosikletiyle kaçma anı bir iş yerinin güvenli...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde televizyon tamircisinin iş çıkışı tüfekle vurulma ve şüphelinin motosikletiyle kaçma anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olaydan sonra motosikletiyle kaçan şüpheli, polis merkezine teslim oldu.
Beyşehir ilçe merkezinde dün akşam iş yerinden çıkıp evine gitmek üzere aracına binmek isteyen Mehmet S., ara sokaktan motosikletiyle gelen bir şahıs tarafından tüfekle vurulmuştu. Olaydan sonra motosikletine binerek kaçan şüphelinin Cumhur E. (32) olduğunu tespit eden polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlatmıştı. Polisin araştırmaları sırasında polis merkezine giden Cumhur E.’nin, Mehmet S.’yi kendisinin vurduğunu itiraf ederek teslim olduğu öğrenildi. Cumhur E.’nin av tüfeğiyle vurduğu televizyon tamircisiyle aralarında daha önceden yaşanan bir meseleden dolayı tartışma olduğu, kendisinin tehdit edildiğini öne sürdüğü iddia edildi. Olay esnasında plakası belirlenen motosikleti şüphelinin evinin önünde bulan polis, suç aleti tüfeği de zanlının olaydan sonra attığı kanalda buldu. Polis merkezindeki ifadesinin ardından Cumhur E. adliyeye sevk edildi. Şüpheli, adliye girişinde gazetecilerin “Neden vurdunuz” şeklindeki sorusunu cevapsız bıraktı.
Öte yandan, zanlının olayı gerçekleştirdiği sokağa motosikletiyle gelişi ve hazırlık yapması bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde motosikletinden indikten sonra kaskını çıkarıp uygun anı bekleyen şüphelinin ateş ettikten sonra motosikletine binip kaçması yer alıyor.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri