Teknosa 150. mağazasını açtı

Abone ol

Teknosa’nın 150. mağazasını açan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı şunları söyledi:

2000 yılında teknoloji perakendeciliği sektöründe 5 mağaza ile faaliyete başlayan Teknosa, altı yılda istikrarla büyüyerek mağaza sayısını 150’ye ulaştırdı.

Teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa, 150. mağazasını İstanbul Maslak USO Center’da 20 Aralık tarihinde açtı. Teknosa Maslak USO Center Mağazası’nın açılış töreni; Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane’nin katılımıyla gerçekleşti.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Teknosa’nın Türkiye’de gıda dışı perakendecilikte lider konumda olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Türkiye’de gıda dışı perakendecilik alanında en başarılı örnek tartışmasız Teknosa’dır. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğini dünya standartlarında sunan Teknosa, hizmetleri ve yenilikçi projeleriyle pazarda her zaman öncü ve lider yerini korumuştur. Ulusal bir marka olan Teknosa’nın bu kadar kısa zamanda ülke çapında yaygın hale gelmesi ve daha çok insana son teknoloji ürünlerini ulaştırması hepimiz için gurur verici. İnanıyorum ki Teknosa önümüzdeki dönemde de hem büyüme hızını hem de sektör liderliğini korumaya devam edecek. Teknosa’nın sektörde yarattığı farkı ve hizmet kalitesindeki standardı en iyi değerlendirenler kuşkusuz müşterilerimizdir. Bu vesileyle Teknosa’yı bugünlere taşıyan tüm teknoloji tutkunlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Teknosa bundan altı yıl önce 5 mağaza ile faaliyetine başladı. İstikrarlı adımlarla büyüyerek, mağaza zincirini Türkiye’nin 42 iline yaygınlaştırdı. Bugün de 150. mağazamızı açmanın ve hedeflerimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Herkes için teknoloji’ felsefemize paralel olarak, Teknosa’yı Türkiye’nin her yerine götürerek yaygınlığımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Teknosa Maslak USO Center Mağazası, 1.000 metrekarelik hizmet alanında, konusunda uzman kadrosu ve maksimum müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet verecek.

Teknosa mağazalarında binlerce ürün çeşidinin satışı; Axess, Worldcard, Card Finans, Koçbank, Garanti Bonus, Shop&Miles, Citibank, Advantage, Maximum, İdeal, Vakıfbank gibi Teknosa’nın anlaşmalı olduğu kredi kartlarına özel taksit ve ödeme imkanlarıyla gerçekleştiriliyor.

Günün Önemli Haberleri