Tatlıses kendini savundu

Abone ol

Tatlıses, basın toplantısı yaparak, "Küre Operasyonu" kapsamında hakkındaki iddilara yanıt verdi

Tatlıses, işyerinde düzenlediği basın toplantısında, "Küre Operasyonu" kapsamında hakkındaki iddialarla ilgili bilgi verdi.

Bir haftadır konuyla ilgili her şeyden haberi olduğunu belirten Tatlıses, "Zaten Ankara'da savcı Mustafa Kelkit'e, ifademin alınması için beni davet ettiğinde, gereken şeyi söyledim. Ama görüyorum ki basında benim sayın savcıya verdiğim ifadenin dışında asılsız bazı şeyler üretiliyor" dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Tatlıses, "Sauna çetesi üyeleriyle ilişkiniz var mıydı?" sorusu üzerine, şöyle dedi:

"Haber doğrudur, ama anlatım biçimi yanlıştır. Doğrudur, çünkü bu insanlarla konuşulmuştur, ama işbirliği yoktur. Sanki çete üyesiymişim gibi... Ben herkesle oturabilirim, ama birlikte yürüyemem. Benim bir duruşum var. Şarkıcıyım, devlet merciinde görev yapan insanlarla oturuyoruz, konuşuyoruz. Yarın öbür gün başka şeyler de çıkabilir. Ben gene resimde olabilirim. Bu benim günahım değil, bu benim şarkıcı olmamdan kaynaklanıyor."

Bu fotoğrafın Ankara'da bir düğünde çekildiğini belirten Tatlıses, düğünün bir "gariban düğünü" olduğunu da söyledi.

Soruşturmada adı geçenlerle neden ilişkide olduğu yönündeki soru üzerine de Tatlıses, şunları kaydetti:

"Oturduğum her insana (sabıkan var mıdır, sabıkalı mısın, ne iş yaparsın, çete üyesi misin?) diyemem veya kimlik soramam ki. Bu fotoğraf normal. Geçmiş zamanlarda çok önemli değerli, her meslekten insanlarla resimlerim çıktı. Onları da bastınız. Bu da onlardan biri. Bakın biz onları normal vatandaş gibi tanıyorduk. Devletin içinde çalışan insanlar olarak biliyorduk. Onun dışında baktım ki işte biraz katakulli var. Hemen elimi ayağımı çektim."

"Neden ilişkinizi kestiniz?" sorusu üzerine de Tatlıses, "Bir şeyler almak için tahmin ediyorum 5 bin dolar ya da 5 milyar gibi bir şey istediler. Ben şöyle bir baktım, kendi sezgilerim, ben bir yönetmenim, öyle bir şey gördüm ve dedim ki; (Sizlerle yolumuz ayrılıyor). Bir dostum, arkadaşım diye bildiğim 5 milyar isteyemez mi... Para ne için isteniyor o önemli. Ben baktım ki para niye isteniyor benden. Bir devlet memuru bunu niye ister, burada demek ki bir şey var, kendine göre bir plan..." diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri