Tarsus polisi 11 çocuğu sünnet ettirdi

Abone ol

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis tarafından şünnet şöleni organize edildi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis tarafından organize edilen “Toplum Destekli Dayanışma Projesi” çerçevesinde 11 çocuk törenle sünnet ettirildi.

Etkinlik, sünnet olacak çocukların fayton ve arabalarla şehir turuyla başladı. Daha sonra Bahçe Mahallesinde bulunan düğün salonuna gelen çocuklar konfeti yağmuru ve alkışlarla altında salona girdiler.

Burada, Kuran-ı Kerim’in okunması ve duaların ardından söz alan Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Tarsus'ta eğitim ve öğretim gören öğrencilerin birlikte kardeşçe ve dostça büyümelerini sağlamak amacıyla bu projeye büyük önem verdiklerini söyledi.

Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Toplum Destekli Polis Amirliği olarak çok sayıda sosyal ve kültürel faaliyetler yaptıklarını, amaçlarının bu topraklarda yetişen gençlerin vatan, bayrak, millet sevgisinde yetiştirmek olduğunu söyledi.

Aksoy, “Devlet-vatandaş işbirliği ile hayırsever vatandaşlarımızla el ele vererek, Tarsus'ta sosyal ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini vermenin gururunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizde dayanışmanın en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz.

Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından sünnet olacak çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Günün Önemli Haberleri