Taraftarlar canlı yayını bastı

Abone ol

Milan ile Juventus arasında oynanan ve Juventus'un 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Milan taraftarı olay çıkardı.

İtalya'da Pazar günü Serie A takımlarından Milan ile Juventus arasında oynanan ve Juventus'un 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Milan taraftarı olay çıkardı. Yaklaşık yüz kişilik bir grup, Torino'yo gittiklerini ancak biletleri olmadığı için maça alınmadıklarını söyleyip, `Biletler çok pahalı' şikayetiyle, canlı yayın bastı.

Ulusal televizyon kanalı Mediaset 4'de her hafta Pazar akşamı maçların tamamlanmasının ardından Alberto Brandi tarafından hazırlanıp sunulan Controcampo programının canlı yayını sırasında, bir anda taraftarlar sloganlar atarak stüdyoya girdi. Neye uğradığını şaşıran Brandi, önce ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ancak her kafadan bir ses çıkmaya başlayınca, yayına 10 dakika kadar ara verildi.

Canlı yayına ara verildiği sırada, emniyet araçlarının sirenini duyan taraftarların stüdyo önüne çıkıp, polise taş ve sopalarla saldırdığı, bunun üzerine bir polisin hafif yaralandığı, dört tutuklunun gözaltına alındığı, birinin ise `polise mukavemet' suşlamasıyla tutklanıp cezaevine gönderildiği açıklandı. Daha sonra programını sürdüren Brandi, "Biz profesyonel yayın yapıyoruz" demekle yetindi.

Günün Önemli Haberleri