Taraftarı övdü

Abone ol

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, yeşil beyazlı taraftarlardan övgüyle bahsederek, “Taraftar tribünde olduğu zaman biz büy...

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, yeşil beyazlı taraftarlardan övgüyle bahsederek, “Taraftar tribünde olduğu zaman biz büyüyoruz” dedi.
Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Frey, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Bursaspor’a gelişinden bahseden Frey, “Benim çok yakın dostum olan Taffarel’den Türk futbolu ve Bursaspor hakkında bilgi aldım. Kendisi Türkiye’de insanların futbola çok aşık olduğunu söyledi. Bursaspor’un çok iyi bir kulüp olduğunu ve buraya gönül rahatlığıyla gelebileceğime söyledi. Ondan duyduklarım beni olumlu yönde etkiledi. Artık bende buradayım” dedi.

“TAFAREL’İ YEDEK BIRAKMAK ÇOK BÜYÜK OLAYDI”
Parma’da beraber oynadığı dönemde Taffarel’i yedek bırakmasıyla ilgili açıklamada da bulunan ”Taffarel’i yedek bırakmak çok büyük bir olaydı. O dönem kulüp, ‘Frey 1. kaleci, Taffarel 2. kaleci’ dedi. O buna asla kötü bir tepki vermedi. Daima bana destek oldu. Şimdi geriye dönüp baktığımda onunla ilgili her şey pozitif olarak kaldı. Hala görüşüyoruz. Hiç kopmadık. O’na büyük saygım var” diye konuştu.

“GÜZEL BİR DOSTLUK ORTAMI VAR”
Bursaspor’daki hedefleri, teknik direktör değişikliği ve Bursaspor taraftarı hakkında da konuşan Frey, “Bursaspor’un Türkiye’de üst sıralarda yer aldığını biliyorum. Bu sezon da hedefimiz büyük. Lige mağlubiyetle başladık ama zamanla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Takımda birçok arkadaşımız yeni. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Eskiler yenilere yardımcı oluyor. Güzel bir dostluk ortamı var. Önemli olan uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatıp kazanan takım kimliğine bürünmek. Bu oyuncu grubu birbirine kenetlenmeyi öğrendiğinde geri kalan her şey kolaylaşacaktır” açıklamasını yaptı.

“DAUM’UN BİRİKİMİ TARTIŞILMAZ”
Teknik Direktör Christoph Daum, hakkında açıklamada bulunan tecrübeli eldiven, sözlerine şöyle devam etti:
“Daum, çok tecrübeli bir hoca. Onun bilgi ve birikimi tartışılmaz. Çok disiplinli ve başarıya odaklı bir insan. Bizi çok iyi çalıştırıyor. Yaklaşımı da çok iyi. Daum’la birlikte çok başarılı olacağımızı düşünüyorum.”

“TARAFTAR TRİBÜNDE OLDUĞU ZAMAN BİZ SAHADA BÜYÜYORUZ”
Taraftarlar hakkında da görüşlerini dile getiren Frey, “Tribündeki atmosfer inanılmazdı. Gerçekten bizim için büyük bir itici güç. Taraftarımızın her maçta bu ambiyansı yaratması işimizi daha da kolaylaştıracak. Çünkü onlar koro halinde tezahürat yaptıkların da tribünde değil de sanki sahada koşan takım arkadaşlarımızdan biri gibi oluyorlar. Burada takımını çok seven bir taraftar topluluğu var. Ne desem yetersiz kalacak. Sadece şunu bilmelerini isterim, onlar tribünde olduğu zaman biz sahada daha da büyüyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri